Ziurtagiri honek aukera ematen du iraunkortasun-irizpideak integratzeko bai erabaki estrategikoetan, bai eguneroko eragiketetan, gastronomian ingurumen-inpaktua murrizten lagunduz eta epe luzeko negozioen bideragarritasuna ziurtatuz.

Jatetxe jasangarrietarako ingurumen- eta gizarte-arloko jardunbide egokien gidak funtsezko hiru helburu ditu:

  • Balio erantsia sortzea, garapen jasangarriaren printzipio horiek ezarriz. Printzipio horiek, gainera, elementu bereizle eta lehiakor bihurtuko dira printzipio horiek txertatzen dituztenentzat.
  • Bere negozio-ereduan sozialki arduratsuak diren eta  jasangarriak diren irizpideak hartzen dituen hornidura-kate publikoa bultzatzea.
  • Bezeroak sentsibilizatzea negozio-eredu iraunkor horien aurrean, kontsumo-ohitura arduratsuagoetarako aukera gisa.

Jatetxe-sektoreko ingurumen- eta gizarte- eta ekonomia-arloko jardunbide egokien gida ko edukien aurkibidea

  • Sarrera
  • Hornikuntza jasangarria           
  • Hondakinen kudeaketa             
  • Elikagaiak xahutzea 
  • Efizientzia baliabide naturalen erabileran – ura eta energia      
  • Eraikuntza eta eraikuntza jasangarria       
  • Material jasangarriak eta beste sargai batzuk           
  • Pertsonen kudeaketa                
  • Erantzukizun soziala eta komunikazioa    

Gastronomia jasangarria: Jatetxe-sektoreko ingurumen- eta gizarte- eta ekonomia-arloko jardunbide egokien gida

Bete formularioa eta zure helbide elektronikoan jasoko duzu deskarga egiteko esteka.

Interesatzen zaizu? Eskatu informazio gehiago

    Izen-abizenak*

    Enpresa*

    Kargua*

    Herrialdea

    Telefonoa*

    Email*

    Kontsultaren gaia (adibidez, proiektua edo zerbitzua)*

    Kontsulta